JOBBA HOS OSS

AKTUELLA ANNONSER


Det finns för närvarande ingen aktuell annons.

TIDIGARE ANNONSER


Tjänst: Vägledare inom Karriärhälsa®- och Yrkeslivsplanerare

Beskrivning av företaget: Ibility Stockholm KB (Ibility) utvecklar och tillhandahåller kvalificerade tjänster inom Karriärhälsa®, Yrkeslivsplanering och Organisation & Hälsa.

Ibility är en kunskapsdriven utvecklingsorganisation som utvecklar metod, profession och organisation för olika tjänsteområden inom arbetsmarknad och karriärhälsa. Ibility utvecklar kompletta metoder för att få fler i jobb, få fler i rätt jobb och därigenom minska sjukskrivningar, arbetslöshet, utanförskap samt öka lönsamheten hos företag.

Ibility ansvarar för all utveckling och leverans av tjänsten Yrkeslivsplanering inom Skandias Hälsoförsäkring. Vi samarbetar med Sophiahemmet Rehab center som levererar ytterligare kompletterande tjänster inom försäkringen. Hälsoförsäkringen ger företag och medarbetare en möjlighet till proaktiva hälsoinsatser som minskar risken för ohälsa och långvarig sjukskrivning. Utöver detta tillhandahåller Ibility ett utbud av arbetsrelaterade- och hälsoinriktade tjänster riktade till individ, grupp och organisation.

Tjänsterna Karriärhälsa® och Yrkeslivsplanering ger individen ett professionellt stöd att reflektera kring sin arbetsvardag utifrån en beprövad metodik. Syftet är att minska risken för ohälsa och sjukskrivning samt skapa långsiktig Karriärhälsa®. Yrkeslivsplaneringen ger individen möjlighet att reflektera kring sina resurser, drivkrafter och förutsättningar mot jobbets krav och möjligheter. Detta kan ge inspiration till nya aktiva val eller mål i det aktuella arbetet eller för yrkeslivet i stort. Vid en pågående sjukskrivning kan yrkeslivsplaneringen fungera som en viktig del av rehabiliteringsprocessen. Med en tydlig och aktuell bild av sig själv och sin yrkesroll ges den enskilde förutsättningar att identifiera kloka och hållbara alternativ vid en arbetsåtergång eller vid behov av en omställning i arbetslivet.

På Ibility arbetar 15 personer fördelade på kontor i Stockholm och Göteborg. Om du arbetar hos oss hamnar du i en växande organisation i ständig utveckling. Du kommer ingå i en trevlig arbetsgrupp med engagerade individer.

Vi söker just nu 1 person till kontoret i Stockholm. Eftersom Ibility eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.

Beskrivning av dina arbetsuppgifter:
Som vägledare inom Karriärhälsa®- och Yrkeslivsplanerare är din uppgift att stötta individer i processen som rör deras arbetsliv och karriärhälsa genom att göra väl underbyggda, kloka och effektiva karriärval, grundade i egna resurser, kompetenser och drivkrafter. Du får stort eget ansvar och tillgång till Europas mest genomtänkta arbetssätt för vägar till karriärhälsa.

I arbetet som vägledare inom Karriärhälsa®- och Yrkeslivsplanerare kommer du att arbeta heltid med klientmöten och framför allt inom ramen för hälsoförsäkringen. Du får förmånen att arbeta med klienter som söker stöd i ett tidigt skede, med en blandning av arbetsrelaterade och privata orsaker till sina besvär. Endast ca 20 % av individerna är sjukskrivna.

Eftersom våra klienter finns i hela Sverige sker leverans i stor del på distans och idag främst via telefon. Du kommer att få utbildning i metodiken på plats på vårt kontor i Stockholm samt daglig vidareutbildning och kontinuerligt stöd i våra team-möten.

Beskrivning av kvalifikationer:
Utbildning och arbete inom Biologdesignern är meriterande. Erfarenhet inom rekrytering, personalledning, individuella samtal, arbetslivsinriktad rehabilitering, försäljning, coaching, idrottscoaching och Motiverande samtal (MI) är meriterande. Svenska i tal och skrift likställt modersmål. Engelska som möjliggör klientsamtal på en avancerad nivå. Tyska på avancerad nivå är meriterande. Arbete med Mac datorer, Filemaker, Ninox samt liknande administrativa system är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att trivas hos oss bör du ha en social kompetens som gör att du kan möta alla olika typer av människor som befinner sig i olika situationer av livet. Förmåga att förmedla lugn och förtroende. Vara trygg som person och i din yrkesroll. Tycka om förändringar och problemlösning. Vara modig och våga utmana i samtal och vågar utmanas. Noggrann, missar inte detaljer, dokumenterar, kommer ihåg. Snabbtänkt och kan agera smart på given information som du ställs inför och skapa lösningar. Tycka om att möta många människor och gå bredvid andras resa som stöd. Tycka om att hålla flera trådar igång samtidigt. Strukturerar, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt så att tidsplaner hålls och att inget glöms eller missas. Självständig på ett sätt som inte motsäger samarbete men som innebär förmåga att planera, ta egna initiativ. Tycka om att lära dig ett nytt arbetssätt från grunden.

Ansökan:
Välkommen att söka på rekrytering@ibility.se

Om Ibility   |   Nyheter   |   Media   |   KontaktVäxel  08 - 15 00 70  |  info@ibility.se